Παιδική Κολύμβηση

Παιδική Κολύμβηση

4-8 ετών

Οι ακαδημίες κολύμβησης αφορούν παιδιά 4 έως 8 ετών τα οποία έχουν ολοκληρώσει το κύκλο του baby swimming και είναι έτοιμα να μάθουν τα μυστικά της κολύμβησης από τους καλύτερους προπονητές. Εδώ το επίπεδο δυσκολίας αλλάζει το ίδιο και η ευχαρίστηση των παιδιών. Όταν το πρόγραμμα ολοκληρωθεί το παιδί σας είναι ένας δεινός κολυμβητής, που δεν θα αντιμετωπίσει πότε κανένα πρόβλημα στη θάλασσα. Η ακαδημία μας είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για να εκπαιδεύει κολυμβητικά τα παιδιά και όχι για να παράγει πρωταθλητές.

Τα μαθήματα γίνονται χωρίς την συμμετοχή του γονιού υπό την αυστηρή επίβλεψη Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα κολύμβηση και διαρκούν 45 λεπτά

Αγόρασε Online τη συνδρομή σου!

1. Επίλεξε περιοχή

Η συνδρομή σας είναι μηνιαία και η ανανέωσή της πραγματοποιείται στα Κολυμβητήριά μας.

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 30 ημερολογιακών ημερών.

H δέσμευση της θέσης έπειτα από την ηλεκτρονική αγορά ισχύει για 10 ημερολογιακές ημέρες. Μετά από το πέρας του ανωτέρω χρονικού διαστήματος και την μη εμφάνιση του ενδιαφερομένου, η θέση στο τμήμα κολύμβησης αποδεσμεύεται.

Δες την πολιτική επιστροφής χρημάτων

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στην πισίνα είναι η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων: Παιδιάτρου για το παιδί, Γυναικολόγου για τη μητέρα, Δερματολόγου για τον πατέρα.

Διαβάστε τους κανονισμούς λειτουργίας του Κολυμβητηρίου

8